MADE Innovationskonference

Savner du inspiration og indblik i, hvordan digitale hjælperedskaber som eksempelvis AR og VR kan forbedre produktionen og gøre hverdagen på fabriksgulvet nemmere? Så tag med til MADE Innovationskonference.

De digitale teknologier vinder frem

Det er ikke mange år siden, at teknologier som augmented reality (AR) og virtual reality (VR) befandt sig på et eksperimentelt niveau i Danmark. I dag er sagen en anden.

Digitale hjælpeværktøjer, herunder også AR og VR, er blevet teknologisk og økonomisk tilgængelige, også for små og mellemstore virksomheder. Teknologierne bliver da også i stadig højere grad en del af hverdagen i danske produktionsvirksomheder, hvor de er med til at optimere produktionen, opdage fejl i tide og øge medarbejdertrivslen.

På MADE Innovationskonference dykker virksomheder, forskere og specialister ned i nogle af de aktuelle muligheder for at forbedre produktionen med digitale værktøjer. Du vil blandt andet blive præsenteret for en række eksempler på, hvordan de nye, digitale redskaber bruges i industriel sammenhæng i alt fra uddannelse og træning til optimering af driften af maskiner og udstyr.

Fra forskerne på området kan du også høre om den nære fremtid på området, ligesom dagen er en anledning til at starte dialogen med teknologileverandører og specialister om, hvordan teknologierne vil kunne bruges i din produktion eller virksomhed.

Praktisk

MADE Innovationskonference finder sted torsdag den 13. december 2018 fra kl. 10.00-15.20 på Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus. Der er registrering og morgenmad fra kl. 09.30.

Det er gratis for MADE-medlemmer at deltage i MADE Innovationskonference. Øvrige deltagere er velkomne mod et gebyr kr. 1.700 ekskl. moms.

Læs mere og find programmet her