Hjem / Foreningen / Eksterne medlemsskaber

Eksterne netværk og medlemsskaber

For at styrke opmærksomheden om teknologi- og innovationsområdet deltager GTS i udvalgte netværk. Desuden har GTS tegnet medlemskab i enkelte interesseorganisationer på vores felt. Du kan læse om nogle af dem her.

EARTO

GTS-nettet er medlem af den europæiske interesseorganisation EARTO, European Association of Research and Technology Organisations, som er en non-profit organisation med sekretariat i Bruxelles.

Formålet er at varetage interesserne for de europæiske RTO’er (Reaserch and Technology Organisations) i forhold til EU’s beslutningstagere på området.

EARTO arbejder for at sikre sine medlemmers position som en nøglespiller i vidensystemet og for at sikre, at de europæiske forsknings- og innovationsprogrammer matcher medlemmernes interesser.

EARTO repræsenterer cirka 350 RTO’s fra EU-landende og associerede lande som Schweiz og Norge.

Ønsker du mere information, kontakt

Ragnar Heldt Nielsen
Direktør i GTS-foreningen

Tlf: 45 16 26 26
Mail: rhn@gts-net.dk

Læs mere om
EARTO


Engineer the Future

Engineer the future er en teknologiske alliance, der ønsker at bringe danske ingeniører og teknologieksperter i front, og som arbejder for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.

Engineer the future ønsker bl.a. at motivere til dialog om ingeniørfaget, vise de cool sider af faget og skabe anerkendelse og respekt for dem, der søger ind på ingeniørstudier eller allerede er i gang.

Den unge del af målgruppen skal kunne se sig selv i rollen som ingeniør og søge den retning, når de vælger uddannelse. Derfor er der lavet en række film, som viser, hvor spændende faget er.

 

Ønsker du mere information, kontakt

Ragnar Heldt Nielsen
Direktør i GTS-foreningen

Tlf: 45 16 26 26
Mail: rhn@gts-net.dk

Se videoer og læs mere om Engineer the Future