Hold dig opdateret med nyt fra GTS-verdenen

Tilmeld dig vores ugentlige GTS-nyhedsbrev med seneste nyt fra GTS-foreningen, GTS-institutterne og fra innovationsområdet. Nyhedsbrevet indeholder også nye GTS-cases, debatindlæg og høringssvar.

Om nyhedsbrevet

GTS-nyhedsbrevet udkommer ugentligt – som regel onsdag – og er din vej til at holde dig informeret om nyt fra GTS-foreningen, GTS-institutterne og innovationsområdet herunder information om de arrangementer, der bliver afholdt i GTS-regi.

Nyhedsbrevet bringer også cases om virksomhedssamarbejde, FoU-projekter og om GTS-institutternes test,- demonstrations- og udviklingsfaciliteter.

Du kan også følge med i debatindlæg og høringssvar fra GTS.

 

 

Vores behandling af dine personoplysninger

Ved tilmelding til GTS nyhedsbrev accepterer du, at GTS løbende sender dig nyhedsbreve. Samtidig accepterer du, at styrelsen registrerer og behandler dine oplysninger (din e-mailadresse) til brug for udsendelse af nyhedsbreve.

Din e-mailadresse anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding ved at sende en mail til info@gts.dk. GTS vil i den forbindelse slette dine oplysninger.

Ønsker du mere information, kontakt

Dorthe Sjøbeck ChristiansenInformationschefMail: dc@gts-net.dk