Få inspiration og indblik i plastens muligheder og udfordringer i en cirkulær økonomi, og deltag i dialog om plast som fremtidens bæredygtige materialevalg på MADE’s materiale konference onsdag d. 3. maj.

Er plast et bæredygtigt valg?

Plast er steder i den offentlige debat et udskældt materiale, men plast er også et centralt materiale i mange brancher. Plast rummer mange muligheder.

MADE og FORCE Technology inviterer til materialekonference om plast og dets mange muligheder. Konferencen sætter fokus på plast i en cirkulær økonomi og ønsker at inspirere til mere bæredygtig brug af materialet. Her rettes fokus mod udfordringer, tilgange, løsninger – og der bringes perspektiver fra både GTS’er og fra forskellige steder i plastindustriens værdikæde. I denne sammenhæng tales der både om strategi og tekniske detaljer, og det hele sættes i perspektiv til plast som materiale i en bæredygtig kontekst.

Info

Tidspunkt: 3. maj, kl. 10:00 – 15:45.

Sted: FORCE Technology, Park Alle 345, 2605 Brøndby.

Pris: Gratis for MADE-, IDA- og ATV-medlemmer, der har fortrinsret til deltagelse, hvis tilmelding sker senest den 26. april 2023. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr kr. 1.700 (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).

OBS: Tilmeldingsfrist d. 26. april.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her