Arrangementer

Her finder du en liste med aktuelle temadage, konferencer, kurser, webinarer m.m. som især bliver afholdt af GTS-institutterne med det formål at dele ny teknologisk viden.

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Webinar: Få styr på IoT-sikkerheden

Tirsdag d. 30. august kan du deltage i et webinar, som sætter fokus på de udfordringer virksomheder står overfor, når det gælder IoT-sikkerhed. Webinaret vil også give indsigt i lovgivningen.

Gratis

Event: Sådan driver du innovation i en travl hverdag

Onsdag d. 7. september kan du deltage i et event der står i innovationens tegn. På dagen vil der blive sat fokus på, hvordan man bedst muligt arbejder med innovation, og der vil være rig mulighed for at lade sig inspirere.

Gratis

Product Safety Day

FORCE Technology Park Allé 345, Brøndby

Med en række eksperter fra myndigheder, organisationer og industri sættes der ifm. dette arrangement fokus på tidens varme emner inden for product safety. Få også input til, hvad pharma- og fødevareindustrierne kan lære af hinanden.

12. Tank- og raffinaderikonference

Torsdag d. 19. januar 2023 kan du deltage i den 12. Tank- og raffinaderikonference, hvor du kan høre om udviklingen inden for sikker og økonomisk drift af olieraffinaderier, tank- og distributionsfaciliteter.