Hjem / Institutter / De syv GTS-institutter

De syv GTS-institutter

I Danmark er der syv Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS-institutter). De er en del af den danske indsats for at skabe et innovativt og konkurrencedygtigt erhvervsliv. Opgaven for GTS-institutterne er at accelerere erhvervslivets anvendelse af ny viden og teknologi. Det kræver en godkendelse af uddannelses- og forskningsministeren at bliver godkendt som GTS-institut. Læs mere om hvert enkelt GTS-institut herunder.

Siden 1999 har Alexandra Instituttet været det led, der skubber den nyeste it-forskning helt ud, hvor den skaber værdi i virksomhedernes travle hverdag.

Læs mere

Bioneer har siden grundlæggelsen i 1982 været en pålidelig strategisk FoU-partner til biotek- og farmaceutiske virksomheder.

Læs mere

DBI er en højteknologisk forskningsvirksomhed, der er specialiseret i brand og sikring.

Læs mere

DFM er Danmarks Nationale Metrologiinstitut og yder en lang række services til private og offentlige virksomheder, samt myndigheder inden for områder, som har behov for metrologi og akkreditering.

Læs mere

DHI er en fondsejet, international rådgivnings- og forskningsorganisation. Vores mål er at fremme viden, teknologisk udvikling og kompetenceopbygning inden for vand, miljø og sundhed over hele verden.

Læs mere

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Læs mere

Teknologisk Institut er et uafhængigt og almennyttigt forsknings- og udviklingsinstitut. Instituttet har siden 1906 arbejdet for at fremme udnyttelsen af teknologiske fremskridt.

Læs mere