Hos GTS-institut bliver IoT-kompetencerne nu styrket med to erfarne lederprofiler: Camilla Føns Mortensen og Christian Koch.

“Vi har set frem til at præsentere ansættelsen af Camilla og Christian. De er begge stærke og kendte profiler på hver deres domæne, og de kommer med lang erfaring og et godt indblik i både den offentlige og private sektors behov og udfordringer inden for IoT. De kan uden tvivl styrke FORCE Technologys samlede profil inden for IoT overfor vores kunder og partnere”, siger Søren Bronnée Sørensen, Vice President hos FORCE Technology.

Camilla bliver IoT Community Lead

Camilla Føns Mortensen bliver den nye IoT Community Lead for Nordic IoT Centre, som drives i et samarbejde mellem FORCE Technology og Alexandra Instituttet. Hendes opgave bliver at støtte medlemmer og partnere af Nordic IoT Centre i at udvikle og implementere bæredygtige IoT-baserede løsninger, der adresserer de europæiske ambitioner om ’the twin transition’ – dvs. den samtidige digitale og grønne omstilling som en af løsningerne på miljømæssige udfordringer.

Christian bliver IoT Technology Lead

Som IoT Technology Lead skal Christian Kloch hjælpe med at drive innovation og udvikling inden for IoT. Det skal ske i samarbejde med FORCE Technologys samarbejdspartnere i industrien, hos GTS-institutter, inden for forskningsverdenen og i den offentlige sektor. Christian kommer fra en lignende stilling hos TDC NET, hvor hans fokus har været på, hvordan 5G kan bruges til fjernstyring af robotter, vertical farming og droner, der flyver BVLOS (Beyond Visual Line of Sight) – og hvordan det kan være med til at skabe ny forretning.

Læs mere hos FORCE Technology her