“Allied Quality Assurance Publications”, også kaldet AQAP, udgør et sæt standarder udviklet af NATO, der sikrer høj kvalitet for virksomheder og organisationer, der er involveret i forsvars- og sikkerhedsrelaterede aktiviteter. Ved denne temadag kan du lære mere om, hvordan din virksomhed opnår AQAP-certificering, og hvordan dette kan gavne din virksomhed.

En AQAP-certificering anvendes som kontraktdokument på konkrete projekter mellem NATO-organisationer som fx FMI og leverandøren. Når denne standard anvendes korrekt, skaber den tillid til, at en leverandørs organisation er i stand til at levere produkter i overensstemmelse med kontraktkravene fra Forsvarsministeriet og/ eller NATO-organisationer.

Åbner døren for nye projekter og muligheder

Til temadagen kan du bl.a.

  • Lære hvordan FORCE Technology kan hjælpe med AQAP
  • Høre om fordelene ved at opnå AQAP og hvordan det kan forbedre dine virksomhedsprocesser og resultater
  • Lytte til eksperter og erfarne praktikere inden for AQAP og høre om deres erfaringer
  • Netværke med andre fagfolk og potentielle samarbejdspartnere, der er interesserede i AQAP

På dagen

Arrangementet præsenteres af FORCE Technology og CenSec, og vil hjælpe dig med at opbygge en solid forståelse af AQAP og dens implementering i din organisation.

I løbet af dagen vil der bl.a. være oplæg fra FORCE Technology om certificeringsprocessen, FMI – Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse vil fortælle om deres erfaringer, og du vil få mulighed for at netværke og videndele med relevante aktører.

Alle interesserede opfordres til at deltage, uanset om din organisation allerede er certificeret eller er i overvejelsesfasen. Det vil være en værdifuld mulighed for at udvide dine kundskaber og netværke inden for AQAP-fællesskabet.

Info

Tid: D. 19. september, kl. 09:30-15:00

Sted: Odense Havn, Kystvejen 100, 5330 Munkebo

Pris: Gratis deltagelse ved tilmelding

Du kan læse mere om temadagen og tilmelde dig her