Sæt 1,5 time af til en eller flere Teknologimorgener, hvor Alexandra Instituttet og InfinIT byder op til videndeling, diskussion og samarbejde om de nyeste teknologier.

Over de næste to år skal Alexandra Instituttet og innovationsnetværket InfinIT sammen fortsætte arbejdet med at skabe noget af den teknologi, som danske virksomheder skal stå ovenpå. Derfor inviterer samarbejdspartnerne til en serie af Teknologimorgener, som i første omgang vil afholdes i Aarhus.

Her vil man byde op til videndeling, samarbejde og god gedigen diskussion af de teknologiske udfordringer og behov, der findes derude. Der vil være kaffe, bagværk og viden om de nyeste teknologier til gengæld for holdninger til, spørgsmål om eller blot nysgerrighed på, hvad fremtiden bringer.

Explainable AI og danske algoritmer

Du vil eksempelvis kunne blive klogere på Explainable AI, og spørgsmålet om hvorfor vi stadig har behov for at vide, hvordan en algortime kommer frem til en given konklusion, før vi handler på baggrund af den.

Til en anden Teknologimorgen vil der være fokus på nødvendigheden i, at vi herhjemme også prioriterer udviklingen af danske algoritmer, og til en tredje vil der stilles skarpt på hvordan man griber anonymisering an på en forsvarlig og holdbar måde.

Der afholdes indtil videre Teknologimorgener den 3. maj, d. 13. maj, 21. maj og 12. juni. Tilmelding foregår via InfinIT – og det er gratis at deltage.

Der kommer flere datoer til efterhånden, hvilket du kan blive opdateret omkring her.