I et nyt partnerskab om test af produkters lydkvalitet, skal der arbejdes for yderligere at understøtte lydinnovation i Danmark. Partnerskabet skal bl.a. sikre adgang til topmoderne testfaciliteter.

FORCE Technologys SenseLab er et af verdens førende uafhængige laboratorier til perceptuel lydkvalitetstest. Sound Hub Denmark er en væksthub for lyd og akustik i verdensklasse for startups, SMV’er og større virksomheder.

Samarbejde skal styrke konkurrenceevnen

FORCE Technology og Sound Hub Denmark kan i fællesskab tilbyde en unik kombination af test og innovation inden for den subjektive og objektive vurdering af produkters lydkvalitet. Formålet med samarbejdet er at understøtte og styrke konkurrenceevnen for danske lydteknologivirksomheder med den nyeste forskning og innovation, topmoderne testfaciliteter, højt specialiserede kompetencer og adgang til fysiske og virtuelle lydlaboratorier.

“Som en af Danmarks største statsgodkendte forsknings- og teknologiorganisationer er vi til for andre, og det er vores pligt at gå forrest i at hjælpe danske virksomheder med at blive teknologiske og bæredygtige frontløbere. Vi er meget glade for dette nye partnerskab, fordi vi kommer til at støtte, udvikle og styrke især SMV’erne inden for den danske audiobranche”, siger Søren Vase Legarth, Head of SenseLab hos FORCE Technology.

Partnerskabet vil give startups, SMV’er, virksomheder og studerende adgang til følgende hos Sound Hub Denmark:

  • Softwareplatformen SenseLabOnline til audio/visuelle test og demo’er af nye teknologier og lydløsninger
  • Effektive blindtest af højttalere ved brug af højttalerspinnere
  • Uddannet ekspertlyttepanel, der kan tilbyde uafhængige tjenester til evaluering af lydkvalitet
  • Tilstedeværelse i Sound Hubs kraftcenter for lydinnovation og deres internationale kontorfælleskab
  • Adgang til verdensklasse makerspace & testfaciliteter samt udstyr
  • Indgåelse i et kollaborativt læringsmiljø skræddersyet til lydvirksomheder.

“Vi er begejstrede for samarbejdet og ser frem til at tilbyde disse meget anerkendte subjektive og objektive tests fra FORCE Technology til vores netværk”, lyder det fra Peter Petersen, CEO ved Sound Hub Denmark.

Læs mere om partnerskabet hos FORCE Technology her

Foto: FORCE Technology