Servitize.DK har produceret en podcast serie med 9 afsnit, der sætter fokus på aktuelle emner inden for servitization. Afsnittene henvender sig primært til ledere i SMV’er, der gerne vil vide mere om, hvordan man booster sin virksomheds serviceforretning.

I podcastsne er projektleder i Servitize.DK Henrik Blach og Servitize-konsulent Andrew Hoff i studiet for at fortælle om, hvordan serviceudvikling kan fremme bæredygtighed, hvordan Condition Based Maintenance åbner muligheder for nye serviceydelser og hvordan du kan bruge din virksomheds Installed Base som fundament for udviklingen af din serviceportefølje.

Se med på Servitize.DK hvor du kan læse meget mere om projekt, og lytte til de 9 spændende podcasts. Du kan finde det hele her Servitize.DK

Hvad er servitization?

Servitization er industrivirksomheders transformation fra primært at være en produktleverandør til i højere grad at sælge services knyttet til produkterne. Servitization er en af de vigtigste byggesten i transformationen af industrien i Danmark. For danske industrivirksomheder er der et kæmpe kommercielt potentiale i at udvikle, konceptualisere og sælge services.

Servitize.DK er et samarbejde mellem FORCE Technology, Teknologisk Institut, CBS (Copenhagen Business School), Århus Universitet og Alexandra Instituttet.

Du kan læse meget mere om Servitize og hvordan det kan hjælpe din virksomhed her

Foto: FORCE Technology