Ser du et stort potentiale for innovation i danske virksomheder og bliver du motiveret af at styrke dansk erhvervslivs innovationsevne og konkurrencekraft? Så er du måske vores Innovation Officer.

Kerneopgaver som Innovation Officer

Som Innovation Officer træder du ind i en stilling, hvor du repræsenterer både Innovationsfonden og GTS-institutterne i Erhvervshuset. Din vigtigste opgave bliver at skabe relationer til nøgleaktører og vejlede og informere om mulighederne hos GTS-institutterne og Innovationsfonden.

Gennem din indsats skal du understøtte et sammenhængende erhvervsfremmesystem, hvor erhvervshusene fungerer som knudepunkt mellem den lokale, regionale og nationale erhvervsfremme. Som Innovation Officer skal du sikre, at Innovationsfonden og GTS bliver lettere tilgængelige for virksomhederne og Erhvervshusets medarbejdere. Herigennem skal virksomhedernes kendskab til og brug af mulighederne for finansiering og samarbejder øges. Du kommer til at indgå som del af erhvervshusenes knudepunktsfunktion i erhvervsfremmesystemet. Det indebærer bl.a., at du har fysisk arbejdssted i Erhvervshuset.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • Sikre en værdiskabende relation mellem Erhvervshuset, GTS-institutterne og virksomhederne, der er baseret på tillid
 • Kompetent og sikkert at formidle og forklare de mange muligheder for at få styrket virksomhedernes vidensbaserede innovation hos henholdsvis Innovationsfonden og GTS-institutterne til hhv. kollegerne i
 • Erhvervshuset, virksomhederne, klyngerne og andre samarbejdspartnere
 • I samarbejde med kollegerne i Erhvervshuset proaktivt identificere, opsøge og introducere relevante virksomheder til de mange muligheder i Innovationsfonden og GTS-institutterne
 • Hjælpe virksomheder ved at formidle relevante kontakter til GTS-institutterne
 • Kompetent vejlede om Innovationsfondens virksomhedsrettede programmer og indgå i Innovationsfondens bedømmelser af ansøgning på udvalgte programmer
 • Afholde workshops/orienteringsmøder for virksomheder og andre aktører

Stillingen kræver, at du selv er god til at tage initiativ og kan arbejde selvstændigt, da du vil være udstationeret i Erhvervshuset med fast reference til en leder i Innovationsfonden. I det daglige er du en del af holdet i Erhvervshuset, og samtidig indgår du i et team med 5 Innovation Officers i de andre erhvervshuse. Desuden har du adgang til en kontaktperson hos hver af de 7 GTS-institutter samt GTS-sekretariatet.

Er du vores nye kollega?

Du vil få et målrettet introduktionsforløb ved GTS-institutterne, Innovationsfonden og i erhvervshuset. Med dine kvalifikationer så forventer vi, at du på baggrund denne introduktion hurtigt er inde i tingene og kan være selvkørende.

Vi forestiller os, at du:

 • Er udadvendt, kan skabe begejstring og god til at skabe relationer og kommunikere
 • Har indsigt i erhvervslivet og erhvervsfremme gerne i den sydjyske region
 • Har erfaring med det danske innovations- og erhvervsfremmesystem
 • Har en solid og bred forståelse af teknologi – og også gerne forskning – og dets betydning for udvikling af virksomheder
 • Er strategisk, ansvarsfuld og selvstændigt kan løse dine opgaver på en serviceminded og kundeorienteret måde
 • Har gode IT-færdigheder og er rutineret i brugen af Office-pakken

I Erhvervshus Sydjylland bliver du en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Dit arbejdssted bliver i Erhvervshus Sydjylland, Billundvej 3, 6500 Vojens.

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 15. september 2022.

Både Innovationsfonden, GTS foreningen og Erhvervshus Syd vil medvirke ved rekrutteringen.

Læs hele stillingsopslaget og søg stillingen her