Hvem skal have prisen for ’Årets Digitale SMV:Omstilling’?

Det er snart sidste chance for at indstille virksomheder til prisen ’Årets Digitale SMV:Omstilling’. Prisen markerer nogle af de gode, digitale eksempler, som kan inspirere andre små og mellemstore virksomheder.

Mange små og mellemstore virksomheder er hoppet med på digitaliseringsvognen, men generelt kan de alligevel siges at investere mindre i nye digitale teknologier end det er tilfældet for de store virksomheder. Derfor vil prisen, som uddeles for første gang i år, forsøge at få flere af de små og mellemstore virksomheder med på den digitale omstilling ved at fremhæve nogle af de gode historier rundt omkring i landet.

Indstil en virksomhed til årets digitale omstilling

Har du en ven på Facebook, der har sin egen virksomhed? Så skriv personens navn i kommentarfeltet, eller del opslaget, og giv dem muligheden for at blive nomineret til en pris.Du kan nominere en virksomhed på smvdigital.dk. #DigitaltTopmøde

Posted by Erhvervsministeriet on Thursday, December 20, 2018

Vinder udpeges af SMV:Board

Vinderen af den nye pris skal udpeges af regeringens SMV:Board, som står i spidsen for initiativet SMV:Digital, og har til opgave at fremme digitalisering i landets små og mellemstore virksomheder.

Det er muligt at indstille virksomheder frem til d. 6. januar 2019. Det er muligt at indstille både sin egen eller andre virksomheder, såfremt virksomheden har gennemgået en større digital omstilling, og samtidigt opfylder kriterierne i ansøgningsmaterialet. Første-, anden- og tredjepladsen til prisen vil blive indbudt til at deltage på regeringens digitale topmøde den 14. marts 2019, hvor vinderen vil blive kåret.

Du kan finde ansøgningsmaterialet her