Til dette arrangement kan du blive klogere på udfordringer og løsninger relateret til nogle af nutidens helt store globale udfordringer relateret til vand. På dagen vil oplæg og paneldebatter inspirere til, hvordan forretningsmuligheder opstår i forbindelse med nye løsninger på klimakrisen, biodiversitetskriser og udfordringer med et rent vandmiljø.

D. 23. november 2023 afholder Erhvervshus Hovedstaden et arrangement, der sætter fokus på nogle af de største vandrelaterede kriser i dag. For det er nemlig sådan, at søgen efter løsninger på disse udfordringer ofte indebærer et forretningspotentiale for virksomhederne.

Erfaringer på tværs

Til arrangementet vil en række eksperter komme forbi og fortælle, hvad vi mangler for at løse tidens kriser indenfor vand. Her kan du bl.a. blive klogere på de store vandrelaterede udfordringer, som innovation kan bidrage til at løse, når Mette Vestergaard, CEO i DHI holder oplæg.

Efterfølgende præsenteres deltagere til arrangementet for virksomhedssiden af de vandrelaterede udfordringer. Gennem tre mindre danske virksomheder får du indsigt i, hvordan man som virksomhed kan tage aktiv del i at løse eksisterende udfordringer, og på samme tid skabe profitabel forretning.

For at løse udfordringerne skal der ofte finansiering til og derfor vil der være oplæg fra investorer og fonde om, hvordan innovationsaktiviteterne kan finansieres.

Arrangementet er for dig, der vil bidrage til løsningerne eller har brug for løsningerne i din forretning. Eller måske vil du bare inspireres af andres innovationsprocesser?

Info

Tid: 23. november 2023, kl. 08:30 – 13:00

Sted: DHI, Agern Alle 5, 2970 Hørsholm

Pris: Gratis deltagelse

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her