Cirkulær økonomi og take-back-systemer er en af nøglerne når vi snakker bæredygtig grøn omstilling. Mange danske produktionsvirksomheder har dog brug for hjælp til at implementere effektive Take-Back-systemer. Nu inviterer FORCE Technology til seminar, hvor din virksomhed kan blive bedre til at udnytte potentialet i den cirkulære økonomi og se mulighederne i brugen af Take-Back-systemer.

Baseret på en grundig undersøgelse foretaget i 2022 er det blevet klart, at mange danske produktionsvirksomheder har brug for hjælp til at implementere effektive Take-Back-systemer. Især håndtering af produkter, der indeholder en bred vifte af materialer, udgør den store udfordring.

Ved et seminar d. 14. september, kl. 13.00 – 15.30 hos FORCE Technology i Aarhus kan din virksomhed få mere viden om netop dette.

Det får du med hjem

  • At overvinde barrierer: Få et overblik over de mest almindelige udfordringer, der opstår ved implementering af et Take-Back-system. Forstå, hvordan du effektivt kan tackle disse udfordringer for at optimere din virksomheds drift og forbedre bæredygtighedspraksis.
  • At tilrettelægge med strategisk med Scenario Planning: Opdag, hvordan Scenario Planning-værktøjer kan hjælpe virksomheden med at navigere i de stadigt skiftende krav inden for bæredygtighed og take-back-initiativer. Lær, hvordan du kan forudsige fremtidige scenarier og proaktivt tilpasse dine strategier for at holde dig foran konkurrencen.
  • At forbedre produkternes bæredygtighed: Ved at implementere et robust Take-Back-system kan din virksomhed mere præcist vurdere bæredygtighedsniveauet af dine produkter. Dette gør det muligt at imødekomme kundens forventninger, overholde regler og styrke dit brand og omdømme.

Tilmeld dig og vær med til at udforske mulighederne inden for cirkulær økonomi og take-back-systemer.

Dato: 14. september 2023 kl. 13.00 til 15.30

Sted: FORCE Technology, Agro Food Park 13, 8200 Aarhus N

Læs mere og tilmeld dig seminaret her