I forbindelse med EARTOS generalforsamling er der valgt ny formand og næstformand. Den tidligere vicepræsident for EARTO, Antti Vasaram, VTT, er ny formand. Ny næstformand er Iñaki San Sebastian fra Tecnalia.

Antti Vasaram er adm. direktør for VTT, der er den største multiteknologiske RTO (Reaserch and Technology Organisation) i Finland. Antti Vasara har tæt på 20 års ledelseserfaring fra internationale virksomheder samt bestyrelseserfaring fra flere offentlige og private virksomheder i Finland, Canada og Storbritannien. Nu kan han også kalde sig formand for EARTO, der er paraplyorganisation for de europæiske RTOs (GTS-institutter).

“Europas succes har altid bygget på forskning, som er blevet anvendt til gavn for samfundet og økonomien. Vi lever i en tid, hvor der er mange muligheder for dem, der er villige til at tage initiativ. De europæiske RTO’s spiller en vigtig rolle for at sikre et innovativt Europa i fremtiden. Jeg er meget beæret over at arbejde sammen med RTO-kollegaer fra Europa gennem EARTO “, siger Antti Vasara.

Iñaki San Sebastián er ny næstformand i EARTO, og han har siden marts 2016 været adm. direktør i Tecnalia, der er en spansk RTO.

Læs hele pressemeddelelsen fra EARTO her