Alexandra Instituttets bestyrelse har fået to nye medlemmer. Det er henholdsvis Anne-Sofie Nielsen, Innovationsdirektør ved nemlig.com og Marianne K. Knudsen, Group Vice President ved Grundfos Global Water Utility Segment, der indtræder i bestyrelsen.

Stærke kræfter til bestyrelsen

Med Anne-Sofie Nielsen får bestyrelsen et medlem med solid erfaring med digital og agil ledelse, samt anvendelsen af ny teknologi som intern og ekstern forandringsagent med brugeren i centrum.

Med Marianne Knudsen udbygger bestyrelsen sin erfaring med digital transformation og digitalisering af produktydelserne – noget hun har arbejdet med gennem en årrække i Grundfos. Alexandra Instituttets bestyrelsesformand Steen M. Lynenskjold, der er CCO hos Terma siger:

– Jeg er rigtig glad for, at Anne-Sofie Nielsen og Marianne Knudsen har sagt ja til at indgå i bestyrelsen. Med base i København vil Anne-Sofie hjælpe med at styrke vores netværk og profil i hovedstadsområdet, ud over at hendes faglige erfaringer er yderst relevante for os. Marianne kommer med en kæmpe erfaring i at bruge digitalisering til at få en stor industrivirksomhed som Grundfos bragt ind i en næste fase. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Anne-Sofie og Marianne.

De to nye medlemmer indtræder i bestyrelsen mandag d. 29. april.

Læs mere her