Onsdag d. 1. december inviterer FORCE Technology til åbningsdag for det nye Center for Avancerede SentorTeknologier. På dagen vil der være en række oplæg om det nye center, samt mulighed for networking efterfølgende.

Det nye Center for Avancerede Sensorteknologier skal etablere en bedre vidensbro mellem danske virksomheder og de førende danske forskningsmiljøer inden for avancerede sensorteknologier.

Centerets arbejde fokuserer på at modne sensorteknologiske forskningsresultater og sikre, at de bliver anvendt i danske virksomheder. Derudover er det centrets ambition at være en netværksplatform for alle forskningsgrupper, SMV’er mv., der arbejder inden for sensorteknologier.

Hos CAST kan du bl.a. få hjælp til:

  • Udviklingen af nye sensor prototyper
  • Udvikle nye løsninger til markedet
  • Øge chancen for at finde investorer eller samarbejdspartnere
  • At promovere dit produkt og dets værdier til udvalgte målgrupper
  • Udvide dit industrielle netværk

På åbningsdagen vil du også blive præsenteret for CAST Discovery Panel. Herigennem kan forskningsgrupper og start-ups teste bl.a. konkurrencedygtighed, salgsteknikker og meget andet. Ud over dette kan FORCE Technology fungere som et mellemled i forhold til at kontakte fremtidige industrielle partnere.

Efter præsentationerne vil der være mulighed for networking, hvor du også kan nyde et glas champagne, vand eller sodavand.

Info

Tidspunkt: onsdag d. 1. december, Kl. 15:00 – 17:00

Sted: FORCE Technology, Venlighedsvej 4, 2970 Hørsholm

Foto: FORCE Technology