Vær med til at indvie FORCE Technologys nye facilitet på Lindø og kom et skridt eller to foran konkurrenterne. I festlige og faglige rammer vil der være mulighed for at få et unikt indblik i, hvordan det er muligt at printe, svejse, overfladebehandle og reparere store og tunge emner lokalt og bæredygtigt.

MADE inviterer til temadagen om 3D-print til agilt industrielt brug i stor skala. Temadagen vil bestå af to dele.

Den officielle åbning

Første del af arrangementet byder på en festlig åbningsceremoni, hvor den røde snor til FORCE Technologys nye facilitet på Lindø bliver klippet over, og der vil være prominente talere og bobler til ganen.

Tidspunkt: Torsdag den 27. februar 2020 kl. kl. 9.45 – 11.00

MADE Open Lab – unikt indblik i de nye muligheder

Efter indvielsen er fokus på det faglige udbytte, når den nye Multiprocess Large Scale 3D-printer tændes ved den praktiske demonstration.
Her får du som deltager en unik mulighed for at se, hvordan det nu kan lade sig gøre at printe emner i stor skala og reparere dyre emner.

Kom og del viden med os og lyt til perspektivrige oplæg fra Addifab og mød udstillerne på Open Lab, der blandt andet tæller: Alexiou & Tryde, Damvig A/S, Voxen Technology, 3D Printhuset og Teknologisk Institut, der er blandt udstillerne på Open Lab.

Tidspunkt: Torsdag den 27. februar 2020 kl. kl. 12.30 – 16.00

Praktisk info:

Sted: Lindø Industripark, Kystvejen 100, 5330 Munkebo
Tidspunkt: Torsdag den 27. februar 2020 kl. 09.45-16.00. Der er registrering fra kl. 9.15.
Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet.

Tilmelding senest fredag d. 7. februar 2020.

Læs mere om arrangementet, se programmet og tilmeld dig her

 

Foto: Ritzau/Teknologisk Institut