Vær med onsdag d. 28. september når MADE holder et virtuelt materiale deep-dive og få indblik i de nyeste teknologier til fremstilling, monitering, genanvendelse og bortskaffelse af kompositmaterialer.

Kompositmaterialer kan findes over alt i højteknologiske konstruktioner, i alt fra hurtige cykler og biler til betonkonstruktioner og i den helt store skala i vindmøllevinger, hvor høj styrke og lethed spiller en rolle.

Behov for større genanvendelse

Kompositterne er ikke enkle at tøjle i stor skala, og genanvendelse og bortskaffelse af kompositmaterialer er fortsat udfordringer for de mange kompositbaserede komponenter, som allerede findes i anvendelse.

I den nærmeste fremtid vil anvendelsen af kompositter øges, og i takt hermed vil behovet for at styre og kontrollere samt genanvende eller bortskaffe udtjente kompositter øges.

På virtuelt MADE Materiale Deep-Dive vil førende virksomheder og eksperter inden for design og fremstilling, monitering og genanvendelse eller bortskaffelse give et indblik i, hvor en verden af kompositter er på vej hen.

Dette Deep-Dive følger et potentielt levetidsforløb for kompositkomponenter: Eksperter fra TERMA og DTU fortæller om de seneste tiltag inden for robotiseret produktion og direkte 3D-print af kompositemner i stor skala.

FORCE Technology beretter om mulighederne for inspektion af kompositbaserede konstruktioner før og under komponenternes levetid, mens Vestas og ClenFlex giver indblik i mulighederne for genanvendelse og bortskaffelse af kompositter.

Info

Tidspunkt: onsdag d. 28. september, Kl. 10:00 – 12:00

Sted: online – via Microsoft Teams

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet

OBS: tilmelding senest d. 26. september, Kl. 12:00

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her