Tirsdag d. 28. februar kan du deltage i et virtuelt MADE Deep Dive, hvor du kan få et indblik i, hvordan avanceret materialediagnostik kan bidrage til udviklingen af nye og bedre produkter og materialer.

For at udvikle nye teknologier og produkter med overlegne egenskaber, er avancerede skræddersyede materialer afgørende. Den underliggende mikroskopiske struktur er typisk helt afgørende for materialer med helt særlige egenskaber.

Med moderne røntgentekniker udviklet på vidensinstitutionerne, er det muligt at se ind i produkter og forstå materialeegenskaber, mens de udfører en funktion.

Få et indblik i hvordan det bruges i praksis

På dette Materiale Deep-Dive vil førende produktionsvirksomheder, GTS’er og vidensinstitutioner give dig et indblik i, hvordan de arbejder med røntgenbaseret avanceret materialediagnostik.

Du kan se frem til at høre om anvendelser af teknologierne i konkrete cases fra Particle Analytical, Xenocs og Ramcon A/S, samt om den nyeste forskning og udvikling indenfor røntgenbaserede metoder fra Københavns Universitet og FORCE Technology.

Gevinst på bundlinjen

Bliv inspireret af eksempler fra virksomheder der viser, at metoderne skaber værdi på bundlinjen. Ikke alene gennem udvikling af produkter med bedre egenskaber, bedre input til computersimulationer af processer, men også mere direkte via kvalitetskontrol, fejlsøgning og bedre kontrol over produktionen.

Adgang til unikke faciliteter og viden

Avancerede målemetoder er et fokusområde både for de danske universiteter og GTS-institutter og eksperter. Faciliteter hos vidensinstitutionerne står til rådighed for at hjælpe virksomheder uden egen ekspertise til at få adgang og kendskab til de unikke værktøjer.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig her