Fredag d. 17. marts inviterer MADE til et virtuelt Deep Dive, hvor Danmarks førende eksperter inden for 3D-print giver deres bud på, hvad der sker i 2023 – og hvilke industrielle gennembrud, der venter rundt om hjørnet.

3D-print er en teknologi i rivende udvikling – eller er den? Et væld af nye teknologier ser dagens lys, nye spillere kommer til, der foretages store investeringer, og flere og flere benytter teknologien. Men hvad er de vigtigste udviklinger, går det hurtigt nok, hvilken værdi skaber det – og (hvornår) kommer det industrielle gennembrud egentligt?

Mange gode spørgsmål

Man kan stille mange gode spørgsmål vedr. 3D-print, mange udtaler sig om det, og der er mange forskellige svar afhængig af, hvem man spørger. I dette virtuelle Deep-Dive får du muligheden for at høre Danmarks førende eksperter inden for 3D-print give deres svar på nogle af de spørgsmål.

Glæd dig til at høre om spændende muligheder og udvikling fra virksomheder og vidensinstitutioner: Prototal/ Damvig, Grundfos, Teknologisk Institut, FORCE Technology, DTU og Dansk AM Hub.

Som deltager får du mulighed for at stille de spørgsmål, du ikke vil brænde inde med, når eksperterne svarer på spørgsmål i en paneldebat.

Info

Tidspunkt: Fredag d. 17. marts, Kl. 10:00 – 11:15

Sted: Online

Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet.

OBS: Tilmelding senest tirsdag d. 14. marts.

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Foto: Unsplash