Arbejder du i en produktionsvirksomhed? Og vil du gerne vide mere om nye innovative muligheder? Hos GTS-institutterne har du adgang til mere end 40 test- og udviklingsfaciliter, du kan benytte til implementering af ny produktionsteknologi.

Hos Teknologisk Institut er der bl.a. opbygget en facilitet dedikeret til robotteknologi og automatisering, hvor robotteknologi bliver udviklet og overført til industrien og samfundet.

På Lindø værftet står FORCE Technology sammen med LORC bag en mekanisk testbænk til test af store komponenter og konstruktioner. Testbænkens størrelse og kapacitet muliggør test med realistisk kraftpåvirkning.

Bioneer har udviklet og implementeret en lang række produktionsteknologier, som gør det muligt at producere alle slags proteiner i meget høj kvalitet. Bioneer har desuden etableret en højt specialiseret infrastruktur til oprensning af de producerede proteiner.

Hos DFM er der bl.a. adgang til faciliteter til kalibrering af akustiske transducere herunder mikrofoner, lydkalibratorer og øresimulatorer.

Find mange flere eksempler på GTS-faciliteter inden for produktion her

Foto: Teknologisk Institut, Robotcentret