Teknologisk Institut vil styrke sit arbejde inden for den innovationspolitiske agenda gennem ansættelse af Nicolaj Christoffersen, der bliver ny chef for kommunikation og public affairs.

Teknologisk Institut skærper Instituttets profil og synlighed med ansættelse af Nicolaj Christoffersen som chef for området kommunikation og public affairs på Teknologisk Institut.

Nicolaj Christoffersen kommer fra en stilling som sektordirektør i Landbrug & Fødevarer, hvor han har været ansvarlig for at sætte Danske Svineslagteriers interesser på landkortet overfor eksterne og interne interessenter, samt arbejdet med at re-positionere branchen i et nyt politisk landskab. Nicolaj Christoffersen har desuden gennem flere år arbejdet i Bruxelles og har et stærkt internationalt netværk.

”Vi er rigtigt glade for, at Nicolaj har valgt at tage springet fra Landbrug & Fødevarer til Teknologisk Institut, hvor han skal stå i spidsen for området kommunikation og public affairs. Vi er sikre på, at vi har fundet en chef, som kan binde strategi, kommunikation og public affairs sammen. Nicolaj kommer også med et godt netværk i bagagen og har stor erfaring med relationsopbygning, som Teknologisk Institut kan drage nytte af”, siger adm. direktør for Teknologisk Institut, Juan Farré.

Skal styrke den eksterne kommunikation

Med ansættelsen af Nicolaj Christoffersen ønsker Teknologisk Institut at styrke Instituttets arbejde indenfor den innovationspolitiske agenda og Instituttets eksterne kommunikation. Både i forhold til synlighed og relationer til Instituttets mere end 12.000 kunder, samarbejdspartnerne i det danske og internationale vidensmiljø og i forhold til den generelle innovationsagenda i Danmark.

”Med nye strømninger på den innovationspolitiske dagsorden ser jeg især frem til at være med til at skærpe Teknologisk Instituts profil og synlighed på de strategiske områder grøn omstilling og digitalisering i forhold til såvel de kommercielle samarbejdspartnere som øvrige interessenter”, siger Nicolaj Christoffersen.

Nicolaj Christoffersen tiltræder d. 3. januar 2022.

Du kan læse pressemeddelelsen her

Foto: Teknologisk Institut