Blandt Danmarks 111 største ingeniør-arbejdspladser er Teknologisk Institut en af de ti mest attraktive ifølge stor undersøgelse fra Ingeniøren.

Teknologisk Institut er rykket op i top ti blandt Danmarks attraktive ingeniør-arbejdspladser. Det viser Ingeniørens årlige profilanalyse, hvor GTS-instituttet i år er rykket op fra en plads som nummer 13 til en 9. plads. Ingeniørens profilanalyse undersøger hvert år landets 111 største ingeniørvirksomheder og kårer det bedste image ud fra en række parametre som fx karrieremuligheder, faglig udvikling, kendskab og virksomhedskultur.

– Vi er selvfølgelig glade for resultatet! I al ubeskedenhed mener vi faktisk også, at vi skaber gode rammer for vores medarbejdere. Men endnu vigtigere, så er resultatet et godt parameter for, at vi fortsat kan tiltrække Danmarks bedste ingeniører og andre faglige medarbejdere. Det er nemlig altafgørende for, at vi kan skabe de bedste og mest innovative resultater for vores kunder og med vores samarbejdspartnere, siger adm. dir. Søren Stjernqvist, Teknologisk Institut.

7.000 ingeniører adspurgt

Cirka 7.000 erhvervsaktive ingeniører har deltaget i undersøgelsen, og de fremhæver især Teknologisk Institut som teknologifokuseret, innovativt, kvalitetsbevidst, troværdigt, kvalitetsbevidst og værdiskabende.

– Det ligger i vores DNA, at vores forskning og udviklingsarbejde skal komme vores kunder – erhvervslivet – direkte og konkret til gavn, og det tror jeg kan være en motivationsfaktor i sig selv. Vores medarbejdere kan meget konkret se, at deres arbejde skaber resultater, fremhæver Søren Stjernqvist.

Læs mere her