Kom helt ind i hjertet af Teknologisk Instituts produktionslinje i deres nyindviede Center for Industriel 3D-print i metal og oplev laboratoriet og alle processer, der kan give din virksomhed større fleksibilitet, helt nye designmuligheder og forbedre konkurrenceevnen.

Som en del af AM-Line inviterer MADE til MADE Open Lab, hvor du vil høre om aktuelle trends inden for industriel 3D-print i metal.

Open Lab er relevant for alle, som arbejder med – eller vil arbejde med industriel 3D-print i metal og som ønsker at få et unikt indblik i hele workflowet. Arbejdsgangen demonstreres fra pulver til produkt, og du vil høre om det nødvendige støtteudstyr til de forskellige bearbejdningsprocesser og se eksempler på, hvordan 3D-print i metal sprænger rammerne for, hvad der kan lade sig gøre i produktionen.

Du har mulighed for at vidensdele med bl.a. Danfoss, Ortofon og MAN Energy Solutions – og har du konkrete udfordringer, så er der mulighed for at vende og dreje dem ved en af de tre workshops. Du får input og kan stille spørgsmål til virksomhedsledere, eksperter, GTS’er og forskere, så du med både akademiske og praktiske briller ser, hvordan 3D-print i metal kan skabe værdi i din organisation.

Deltagelse er gratis, men er du tilmeldt og udebliver uden forudgående varsel, modtager du et no show gebyr på 250 kr. ekskl. moms.

Praktisk info

Dato: Onsdag d. 13. november 2019

Tid: Kl. 12:00 – 16:00. Der er registrering og frokostsandwich fra kl. 11:30.

Sted: Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29 8000 Aarhus C

Læs mere om arrangementet, se programmet og tilmeld dig her

 

Foto: Teknologisk Institut