Teknologisk Instituts nyligt publicerede regnskab for 2018 viser, at GTS-instituttet er i gang med en stabil og bæredygtig udvikling. 

Teknologisk Institut oplevede i regnskabsåret 2018 en koncernomsætning på 1.122 mio. kr. og et overskud på 42 mio. kroner. De sorte tal på bundlinjen er dermed stort set identiske dem man oplevede i 2017, hvilket GTS-instituttet selv betegner som tilfredsstillende og udtryk for en stabil udvikling i en pressemeddelelse.

– Vores omdrejningspunkt er, at et stærkt Teknologisk Institut er med til at skabe stærke danske virksomheder og midlet er vores teknologiske serviceydelser, som skaber innovation. Set i det lys, ser vi frem til at forsætte arbejdet med at yde kompetent teknologisk service til danske virksomheder og derved samfundet som et hele, siger adm. direktør Søren Stjernqvist, Teknologisk Institut.

Du kan høre Søren Stjernqvist sætte flere ord på årets regnskab i videoen herunder

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=abIRj1hzkac

Udvikling skal føre til mere 3D print og bedre veje

Som et led i udviklingen af endnu stærkere teknologiske serviceydelser investerede Teknologisk Institut i løbet af 2018 bl.a. et tocifret millionbeløb i 3D print-teknologien, da man sidste år slog dørene op for Danmarks første center for industriel 3D print. Ydermere påbegyndte instituttet i 2018 også etableringen af det nyligt indviede vejsektorlaboratorium, som skal understøtte fremtidens fysiske infrastruktur.

Også indenfor GTS-instituttets arbejde med overfladebelægninger investerede man i perioden i den nyeste teknologi, hvilket har bragt Teknologisk Institut i front når det gælder udviklingen af funktionsoptimerede overfladebelægninger til industrien.

Læs hele årsrapporten her