Den 13.-14. september afholder DIREC et seminar, der bringer landets førende forskere i digitale teknologier sammen, for at sikre, at dansk erhvervsliv har adgang til den nyeste viden inden for området.

Digitale teknologier er den stærkeste drivkraft for vækst i samfundet og erhvervslivet. Under corona-krisen er det blevet bekræftet, hvor digitale teknologier har været med til at holde samfundet kørende.

Derfor er det afgørende, at Danmark fortsat har adgang til den nyeste viden og specialister inden for digitale teknologier. Samtidig kunne dansk erhvervsliv igen i år, i forbindelse med studieoptag, udtrykke bekymring, om der er nok kompetencer til rådighed, så vi kan klare os i den internationale konkurrence.

De to dage byder på oplæg som digitale teknologier inden for bl.a. AI/machine learning, computer vision, big data, dataetik/privacy, IoT, cybersecurity og verifikation af software. Diskussionerne vil berøre diversitet, innovation, og hvordan man får adgang til flere højt kvalificerede it-specialister og viden på området.

Du kan læse mere om seminaret her

Tilmeldingsfristen er den 13. august.

Du kan læse den fulde pressemeddelelse her

Foto: Alexandra Instituttet