Mandag d. 7. marts kl. 9:00 åbner SMV:Digital en ansøgningsrunde for virksomheder, der søger hjælp og rådgivning til implementering af digital bogføring. Her kan man søge om et tilskud på 25.000 kr.

Vil din virksomhed gerne spare tid på bogføring og regnskabsopgaver? Så kan du fra 7. marts 2022 ansøge om tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, som kan hjælpe dig med at implementere digital bogføring i din virksomhed.

Hvad er digital bogføring?

Med et digitalt bogføringsprogram kan du digitalisere virksomhedens håndtering af fakturaer, bilag og andet materiale til regnskabet. Målet med dette tilskud på 25.000 kr. er at du får implementeret et digitalt bogføringssystem.

Denne omstilling kan spare dig både tid og penge – netop fordi at digital bogføring er hurtigere og mere effektivt end traditionel bogføring. Samtidig giver det dig et styringsværkstøj til brug i din hverdag, fx kan du bedre holde øje med om dine kunder betaler til tiden.

Hvad indgår i rådgivningsforløbet?

Sammen med en rådgiver afdækker I:

  • Behov: du får gennemgået din bogføringsrutine
  • Potentiale: du får gennemgået, hvordan din bogføring og andre processer kan integreres med et digitalt bogføringssystem – fx budget, lager, webshop, løn eller projektstyring.
  • Mulige løsninger: du bliver præsenteret for mindst to digitale løsninger med udgangspunkt i dit behov og potentialet, som er blevet afdækket.
  • Implementering: du vælger en løsning og får hjælp til at implementere systemet og bruge det i din virksomhed.

Der gælder nogle særlige kriterier for at kunne søge tilskud, som du kan læse mere om på nedenstående link.

Læs mere om puljen og forbered din ansøgning allerede nu

Foto: SMV:Digital