Innovation Benchmark er et nyt værktøj til at måle virksomheders innovationsniveau. Deltag i seminar, hvor du kan prøve det selv, og find frem til, hvilken type innovation, der skaber vækst i din virksomhed. Hør også om forskningen, der ligger til grund for værktøjet.

Virksomheder, der ikke kender til innovation hos konkurrenterne, træffer beslutninger uden at vide, om det styrker deres konkurrenceevne – eller svækker den. De kan ikke vide, om de træffer beslutninger, som gør deres produkter unikke, eller om de er på vej ind i et marked, hvor kun prisen afgør konkurrenceevnen.

For virksomheder, hvor den indsigt er kritisk, er der risiko for, at virksomhederne famler i blinde, når de skal træffe beslutninger. 14 procent af SMV’erne i fremstillingssektoren famler i blinde.

Her vil et værktøj som Innovation Benchmark give et stærkt efterspurgt fingerpeg om, hvilken retning konkurrenterne i branchen bevæger sig i.

Er du virksomhedsleder, ejer eller ledende medarbejder?

Så er dette en enestående mulighed for at få indblik i, hvordan din virksomhed kan udnytte sit fulde potentiale, herunder:

  • Hvad din virksomheds potentiale for vækst er
  • Hvordan du måler din virksomheds innovation og får kendskab til dine konkurrenter
  • Hvor din virksomhed er placeret på innovationsbarometret.

Er du professionel rådgiver?

Seminaret udgør en god mulighed for dig, der er revisor, virksomhedskonsulent i et erhvervshus, ansat i en interesseorganisation som SMV Danmark eller en kommunal erhvervsservice.

Du kan nemlig få et indblik i, hvad der skal til for at styrke innovationsevnen i de virksomheder, du er i kontakt med – hvad er deres muligheder og hvor ligger deres barrierer for videre udvikling.

Du får en værktøjskasse med hjem, så du sammen med den enkelte virksomhed kan benchmarke den og hjælpe den med at opdage nye veje til vækst.

Praktisk info

Hvornår: Torsdag d. 15. december 2019 kl. 9:00-15:00

Hvor: Green Tech Center Lysholt Allé 6, DK-7100 Vejle

Hent programmet her

Du kan tilmelde dig her

 

Foto: Teknologisk Institut