Stadig flere danske virksomheder bygger deres forretning på STEM-kompetencer (Science, Technology, Engineering, Mathematics), og det giver bonus for dansk økonomi.

Kom og hør om Science & Engineering (S&E) -virksomhederne, der med et samlet bidrag på 332 mia. kr. til BNP er den stærkeste vækstmotor i Danmark. Få dit eget eksemplar af ATV’s nye “State of the Nation”-rapport og vær med i debatten om, hvordan S&E fremadrettet bedst kan styrke Danmarks vækst og velfærd.

Science & Engineering (S&E) virksomheder er blandt de virksomheder i Danmark, der er bedst til at omsætte forskning til forretning. Og de vokser langt hurtigere, eksporterer mere og er langt mere produktive end virksomheder, der kun i mindre grad arbejder med STEM.

På dagen vil Charlotte Rønhof, formanden for ATV’s Science & Engineering projekt, fremlægge de vigtigste konklusioner fra den nye rapport.

Det vil efterfølgende være muligt at deltage i debatten, med et panel bestående af eksperter fra ATV’s bagland, om hvordan Danmark fremadrettet bedst muligt kan bruge Science & Engineering som motor for innovation, vækst og velfærd.

Paneldebatten modereres af Berlingske Tidendes politiske kommentator Thomas Larsen.

Praktisk Info:

Tidspunkt: tirsdag d. 17. marts kl. 15:30 – 17:00
Sted: BLOXHUB, Bryghuspladsen, Opgang C, 3. sal, 1473 København K
Pris: Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeldingsfristen er mandag d. 16. marts 2020

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her