Når det handler om at skabe bæredygtig vækst igennem virksomheders anvendelse af teknologi og ny viden, har GTS-institutterne meget at tilbyde. For at styrke og skabe opmærksomhed om dette vigtige arbejde har GTS-foreningen ansat en Public Affairs chef.

Den 1. august starter Charlotte Juul Bisserup Bechfeldt som Public Affairs chef i GTS-foreningen. Charlotte kommer fra en lignende stilling hos Rud Pedersen Public Affairs. Charlotte får det overordnede ansvar for at sikre, at GTS-agendaen kommer bredt i spil på flere områder end i dag.

Ansættelsen sker i forlængelse af, at GTS med en ny strategi styrker sine ambitioner yderligere til glæde for dansk erhvervsliv.

Det kræver større synlighed om GTS-rollen og ikke mindst tætte relationer til alle, der arbejder for et stærkt og innovativt dansk erhvervsliv. Det arbejde er Charlotte Juul Bisserup Bechfeldt nu sat i spidsen for.

”Jeg glæder mig til at løfte GTS-sagen og institutternes muligheder for at sætte fart på den digitale og grønne omstilling af det danske samfund”, siger Charlotte Juul Bisserup Bechfeldt.

I GTS-foreningen er der også glæde over den nye ansættelse.

”I GTS er vi rigtigt glade for, at Charlotte har sagt ja til at blive en del af GTS-holdet. Vi er sikre på, at vi har fundet en kollega med de bedste forudsætninger for at styrke vores arbejde yderligere. Charlotte har et stort netværk og omfattende erfaring med at opbygge relationer, som vi kan drage nytte af”, siger Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen.