1. maj 2020 tiltræder Hanne Christensen stillingen som CEO for FORCE Technology. Hanne Christensen er maskiningeniør af baggrund og kommer fra en stilling som Managing Director i Rambøll Water. Hanne har gennem de sidste 13 år bestridt flere direktørstillinger i Rambøll i Danmark såvel som internationalt.

Hanne Christensen erstatter Øjvind Andersen Clement, som per 30. april 2020 fratræder sin stilling i FORCE Technology. Øjvind har igennem de seneste år stået i spidsen for en tilpasning af forretningen, der betyder, at FORCE Technology i dag står i en stærk position og godt rustet til fremtiden.

Bestyrelsen har vurderet, at tiden er inde til nye kræfter i direktionen til at definere og implementere en ny strategi med fokus på vækst indenfor såvel eksisterende som nye aktiviteter med fokus på kunder og deres behov.

”FORCE Technology er i en unik position med dygtige medarbejdere med høj kompetence og stor viden indenfor en lang række områder, der bliver brug for fremadrettet i dansk industri inden for blandt andet digitalisering og grøn omstilling”, udtaler bestyrelsesformand Frederik Smidth og fortsætter: ”Bestyrelsen takker Øjvind for hans store indsats i FORCE Technology først som CFO og i de sidste 4 år som CEO.”

Læs mere her 

Foto: Hanne Christensen, CEO, FORCE Technology (1/5-2020)