GTS deltager med konference og stand ifm. LOOP Forum 2023. Mød bl.a. den anerkendte britiske forfatter og arkitekt Michael Pawlyn, der er ekspert i regenerativt design og biomimik – samt tidligere miljøminister Lea Wermelin (S).

GTS gentager sidste års succes og deltager d. 26.-27. april i LOOP Forum, der er Nordens førende event om cirkulær økonomi. Det hele sker på Lokomotivværkstedet i København. LOOP Forum samler erhvervsfolk, startups, investorer, tankeledere, politiske beslutningstagere og offentlige myndigheder, for at sætte fokus på innovative teknologier og løsninger, nye forretningsmodeller og cirkulære værdikæder.

GTS-konference med fokus på deling af viden og gode eksempler

På konferencen har GTS-foreningen sammensat et spændende program, hvor du kan høre oplæg om, hvordan vi kan fremskynde den cirkulære økonomi gennem samarbejde.

Her vil du fx kunne høre vores key-note taler, Michael Pawlyn, fortælle om, hvordan man skal tænke en regenerativ tilgang ind i den måde, vi designer, laver og administrerer vores bygningsinfrastruktur og samfund på. Du får også præsenteret en række danske cases, der viser, hvordan der succesfuldt er arbejdet med cirkulær økonomi. Konferencen sluttes af med en paneldebat.

Se hele programmet her

Viden på 15 minutter i vores stand

Som et nyt koncept introducerer GTS-foreningen i år ’viden på 15 minutter’. Ved GTS-standen vil du kunne høre en række forskellige oplæg, hvor du på et kvarter kan få et hurtigt indblik i forskellige udfordringer og løsninger – inden for cirkulær økonomi.

Her kan du bl.a. høre FORCE Technology fortælle om reglerne, når det kommer til vurdering af CO2-aftryk, eller høre Teknologisk Institut fortælle om teknologier til genanvendelse af tekstiler.

Du kan se oversigten over 15 minutters oplæggene her

Om Michael Pawlyn:

Den britiske arkitekt Michael Pawlyn er blevet kendt som ekspert i regenerativt design og biomimik. Han har arbejdet på projekter som fx Eden Project og Sahara Forest Project. Han etablerede sit firma ”Exploration Architecture” i 2007 for at fokusere på high-performance bygninger og løsninger til den cirkulære økonomi. I 2019 var han med til at starte initiativet ”Architects Declare a Climate & Biodiversity Emergency”, som siden har spredt sig internationalt med over 7.000 virksomheder, der har meldt sig til at adressere krisen. Siden 2018 har Michael Pawlyn i stigende grad rådgivet regeringer og store virksomheder om transformative forandringer, og han er forfatter til to bøger. Den ene af dem: ”Flourish: Design Paradigms for Our Planetary Emergency” er skrevet sammen med Sarah Ichioka og blev offentliggjort i 2021. På konferencen vil Michael Pawlyn holde en keynote tale om, hvordan man inkorporerer regenerativ tænkning i den måde, vi designer, laver og administrerer vores bygningsinfrastruktur og samfund på.

Deltagelse kræver tilmelding

For at kunne deltage i eventet skal du tilmelde dig på LOOP Forums hjemmeside, hvor du kan få gratis billetter.

Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig her

Hvor foregår LOOP?

LOKOMOTIVVÆRKSTEDET
Otto Busses Vej 5A
2450 København SV
Danmark

Læs mere

Foto: Kelly Hill Photography