Er du bekymret for, om din virksomhed kan håndtere fremtidige, uforudsete kriser? Hos GTS-institut står specialister klar til at hjælpe, og i denne artikel kan du se en kort video, der vil præsentere tre gode råd.

Verden forandrer sig med større hast end nogensinde før. Etablerede virksomheder udfordres i stigende grad af uventede kriser affødt af fx krige og epidemier, der ændrer spillereglerne for ledere og organisationer og sætter nye krav til resiliens i virksomheder. Dertil udfordres mange virksomheder af nye konkurrenter, ny teknologi, it-sikkerhed, stigende priser på råvarer, svigtende leverandører, stigende krav til bæredygtighed og mange andre ting.

Men hvordan forholder man sig bedst muligt til den næste krise og potentielle trusler?

Video: 3 gode råd til hvordan du fremtidssikrer din virksomhed

I løbet af maj måned har Teknologisk Institut sat fokus på modstandsdygtighed i virksomheder og organisationer under overskriften Modstandsdygtig MAJ.

Som afslutning på dette vil forretningsleder hos Teknologisk Institut, Troels B. Andersen, i en kort video give sine 3 bedste råd til, hvordan du hurtigt og effektivt kan komme i gang med at fremtidssikre din virksomhed:

  1. Kortlæg trusler og risici: Det første du skal gøre, er at kortlægge de risici, trusler og potentielle kriser, der kan påvirke din virksomhed eller organisation på kort og langt sigt.
  2. Analyser scenarier og sandsynlighed: Det næste punkt er at arbejde med at analysere nogle scenarier og vurdere sandsynligheden af de trusler og kriser, du har fundet frem til.
  3. Opsæt procedurer for håndtering af kriser og risici: Her skal du igangsætte nogle initiativer eller opsætte procedurer, der kan være med til enten at udnytte de muligheder, der opstår på baggrund af kriserne eller minimere jeres risici på baggrund af kriserne.

Du kan se videoen her

Læs mere om, hvordan din virksomhed kan få hjælp til at styrke modstandsdygtigheden her, hvor der også er mulighed for at booke 1 times gratis rådgivning