Ansøg inden d. 10. november om at blive en del af et samarbejdsprojekt, hvor din produktionsvirksomhed får hjælp af eksperter til at få overblikket over nye teknologier og viden om, hvordan de implementeres i produktionen.

I et samarbejdsprojekt med MADE og WE BUILD Denmark kan din produktionsvirksomhed få hjælp til at komme i gang med dataopsamling og ny teknologi fra eksperter. I projektet kan I få hjælp til at identificere potentialer, få viden om teknologiske og digitale løsninger, og hvordan disse implementeres, så alle medarbejdere og afdelinger kommer med ombord.

Produktivitetsløft gennem digitalisering og nye teknologier

Målet med projektet er at skabe et produktivitetsløft gennem digitalisering og nye teknologier. Det kan fx ske ved at forbedre dataopsamling eller dataanalyse, så data afslører, hvor der er størst potentialer for øget produktivitet gennem fx digitalisering og indførelse af teknologier som 3D-scan, AI, 3D-print, Digital tvilling, Droner, IoT, robotteknologier, XR og meget mere.

I forhold til implementeringsprocessen af nye teknologier og tiltag, får virksomheder i projektet hjælp til at involvere medarbejderne. Her vil forandringseksperter blive tilknyttet og præsentere målrettede og konkrete anbefalinger til virksomhederne.

Projektet retter sig både mod virksomheder, der kommer fra byggeriet og fra den traditionelle bearbejdningsindustri. Udover at kunne samarbejde med ligesindede, skabes der dermed bro mellem de to områder af produktion, så man kan finde synergier og dele erfaringer på tværs.

Hvem og hvad?

Projektet retter sig mod fremstillings SMV’er, som har et mål om at introducere en større grad af digitalisering og/eller robotteknologi i deres produktion, og derfor har brug for at få udvidet deres kendskab til de teknologier, der er til rådighed.

Gennem samarbejdsprojektet kan din virksomhed bl.a. få:

  • Indblik i nye metoder og teknologier, der kan understøtte den digitale omstilling
  • Demonstreret teknologierne på virksomhedens egne processer og data, så I som virksomhed får mulighed for at afprøve teknologien i jeres egen produktion.
  • Opnå nye kompetencer og indsigt i, hvordan man implementerer nye teknologier i ens virksomhed.
  • Besøg af forandringseksperter, der observerer og laver skræddersyede råd til netop din virksomhed
  • Indgå og udvid dit netværk med virksomheder, der har sammenlignelige ambitioner

Læs mere og ansøg inden fristen d. 10. november her