D. 7. maj afholdes MADE Årsdag 2024. Denne gang fejrer produktionsklyngen 10-års jubilæum, og blikket rettes mod banebrydende viden og konkrete eksempler indenfor fremtidens produktion. Tilmeld dig årsdagen og styrk din viden, netværk og din virksomheds produktion.

Kom med til MADE Årsdag 2024 og få et tilbageblik – og endnu vigtigere – et langsigtet perspektiv. Hvad har været, er og vil være nøglen til fremtiden for produktion i Danmark? Hvilke nye teknologier og grønne gamechangere har potentialet til at øge konkurrenceevnen for både store og små produktionsvirksomheder? Hvordan forener MADE producenter i Danmark, og hvad vil være de afgørende succesfaktorer over de næste 10 år?

Det kan du opleve

MADE Årsdag er en fejring med førende danske og internationale eksperter, som vil tilbyde indblik i transformerende know-how med eksempler fra den virkelige verden. Du kan se frem til et oplæg af keynote-speaker, den prisvindende Harvard-professor Willy Shih, der vil præsentere et globalt perspektiv på nuværende og fremvoksende tendenser inden for avanceret produktion.

De øvrige talere inkluderer repræsentanter fra Grundfos, Kamstrup, Technicon, Danfoss Drives, ARLA Foods, Khora, Visblue, BBHS, Dampa, Harvard Business School, Aarhus Universitet, Teknologisk Institut og Copenhagen Business School.

I Grundfos’ nye Innovationshub får du et indblik i nye løsninger, mens virksomheder og forskningsinstitutioner på forskellige skalaer og fra forskellige brancher præsenterer resultaterne af MADEs innovationsprojekter, der er rettet mod at øge konkurrenceevnen.

Som optakt til årsdagen har MADE sammen med virksomheden IMAS, der er specialister i at dreje og fræse komponenter på deres maskinfabrik i Greve, igangsat den allerførste MADE-challenge. Virksomheden med den bedste idé til at genanvende metalforurenet plastaffald bliver kåret som vinder på scenen, og præmien er et demonstrator-forløb til en værdi af 150.000 kr.

Udnyt denne mulighed for at møde og netværke med produktionsvirksomheder, spirende startups og forretningspartnere, og opdag, hvordan MADE kan hjælpe din virksomhed med state-of-the-art teknologier og know-how for at få adgang til fremtidens produktion.

Praktisk information

Tid: Årsdagen afholdes d. 7. maj 2024, kl. 10:30 – 16:00

Sted: Grundfos Center, Poul Due Jensens Vej 17, 8850 Bjerringbro

Pris: Det er gratis at deltage ved tilmelding.

OBS: Enkelte oplæg vil foregå på engelsk.

Læs mere og tilmeld dig MADE Årsdag her