Der er nu kun én uge til at LOOP – Waste to Resources bliver afholdt. Deltag i eventet, hvor GTS afholder et seminar, der fokuserer på, hvordan man kan skabe et succesfuldt samarbejde på tværs af sektorer.

Kom og hør nogle af de bedste eksempler på, hvordan danske virksomheder samarbejder med GTS-institutter om at sætte fart på den cirkulære udvikling.

Hør uddannelses – og forskningsminister Jesper Petersen fortælle om, hvordan regeringen understøtter grøn innovation.

Mød Jaqueline Cramer, frontløber indenfor cirkulær økonomi, tidligere hollandsk miljømister og nuværende formand for Holland Circular hotspot, der med afsæt i internationale erfaringer vil give sit bud på hvordan Danmarks kan komme i front med omstillingen til en cirkulær økonomi

Vores konference foregår onsdag d. 27. april 2022, kl. 10.00-13.00 ifm. LOOP Forum – Waste to resources, Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A 2450, København SV.

Vi glæder os til at se dig på dagen og til en masse spændende snakke om hvordan vi bedst muligt får den cirkulære økonomi op i gear.

Du kan se programmet her

Tilmeld dig GTS-debatten her

Om LOOP

LOOP Waste to Resources er et nyt, fælles forum, der samler hele økosystemet omkring cirkulær økonomi, genbrug og genanvendelse af materialer, ressourcer og affald.

Den 27. – 28. april 2022 sætter LOOP Waste to Resources fokus på denne vigtige agenda og åbner dørene til en ny B2B-messe – et årligt neutralt mødested, hvor alle aktører på tværs af industrier, interesser og politiske agendaer, går sammen for at accelerere den cirkulære omstilling.

Læs mere om LOOP her