Til september afholder CareNet årets store velfærdsteknologiske konference, hvor der bliver stillet skarpt på udfordringer og tendenser inden for velfærdsteknologi.

Dagen byder på et stærkt fagligt program over tre spor med over 20 talere samt over 20 udstillere. Det betyder, at du kan hente inspiration og ny viden om arbejdet med velfærdsteknologi.

Den nationale konference “Velfærdsteknologi anno 2019” bliver afholdt den 3. september 2019 i Odense Congress Center (OCC). Det sker i samarbejde med brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.

Hør bl.a. Stephanie Lose, Tina Helle, Jacob Kjellberg og mange flere talere fra kommuner og virksomheder. Herudover kommer vi til at præsentere endnu flere spændende udstillingsstande i år, hvor du kan opleve state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler

Målgruppe

Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt og hjælpemidler.

Priser

Standard
2.520 kroner ex. moms (efter den 28. juni 2019 er prisen 2.995 kroner ex. moms)

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem
2.045 kroner ex. moms (efter den 28. juni 2019 er prisen 2.520 kroner ex. moms)

Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse seniorkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care.

Læs mere og hent programmet her

Foto: Teknologisk Institut