Den grønne omstilling er afgørende for genopretningen af dansk økonomi i kølvandet på Coronakrisen. Men hvad skal der til for at gøre Danmark til et testland for nye grønne løsninger? Det bliver sat til debat, når GTS, Dansk Industri, Dansk Metal og ATV inviterer til konference fredag den 25. september i Industriens Hus.

Danske virksomheder har et stort potentiale for at skabe bæredygtig vækst og nye arbejdspladser igennem den grønne omstilling. Men det kræver adgang til test- og udviklingsfaciliteter, hvor virksomheder kan udnytte de nyeste teknologier til at skabe innovative, grønne løsninger og produkter.

Manglende adgang til relevante eksterne udviklingsfaciliteter i Danmark kan modsat sætte en stopper for den grønne omstilling. Derfor er det alvorligt, at Danmark, modsat de lande vi konkurrerer med, kun i begrænset omfang investerer i nye faciliteter.

På konferencen sætter vi derfor følgende spørgsmål til debat:

  • Hvilke test-, demonstrations, og udviklingsfaciliteter er der behov for, for at understøtte de danske virksomheders udvikling af nye grønne løsninger?
  • Hvordan får vi skabt et bedre match mellem Danmarks ambitioner på klimaområdet og udbuddet af de danske test-, demonstrations- og udviklingsfaciliteter?
  • Hvordan kan vi skabe effektive partnerskaber mellem virksomheder, GTS-institutter, universiteter og offentlige myndigheder?

Program: Vi har sammensat et stærkt program med indlægsholdere fra både Danmark og udlandet, herunder flere virksomheder og politikere. Du kan hente programmet her

Sted: On-line adgang.

Tilmelding til on-line adgangen kan ske her

Foto: Teknologisk Institut