Tre danske innovationsnetværk gået sammen om en innovationskonference, der sætter fokus på sikker dataopsamling i produktionen som en konkurrencefordel – og du er velkommen.

Der er store potentialer og konkurrencefordele forbundet med at digitalisere produktion og produkter. Men skal danske virksomheder indfri potentialerne og bevare sit globale ry for højkvalitetsprodukter, skal den digitale produktion og forretning bygges på et fundament bestående af de højeste standarder inden for cybersikkerhed og sikker dataopsamling.

MADE, Inno-Sec og InfinIT

Det kræver tværgående løsninger og samarbejder i krydsfeltet mellem produktion, IT og sikkerhed. Derfor er de tre danske danske innovationsnetværk MADE, Inno-Sec og InfinIT gået sammen om en innovationskonference, der sætter fokus på sikker dataopsamling i produktionen som en konkurrencefordel.

Konferencen finder sted tirsdag den 18. juni 2019 kl. 10.15 hos Alexandra Instituttet, Åbogade 34, 8200 Aarhus N, med registrering og morgenmad fra kl. 09.30.

Her vil du bl.a. kunne møde virksomheder som LPM Production og C.C. Jensen, der har forenet det smarte og det sikre i sine løsninger for dataopsamling. Du møder også de forskere, specialister og teknologileverandører, som hver dag hjælper og guider danske virksomheder med at udvikle digitale løsninger, der både sikrer konkurrencedygtighed og cybersikkerhed. Konferencen er således relevant og perspektivrig, hvad end du kommer med en produktions-, IT- eller cybersikkerhedsbaggrund.

Du kan læse mere og tilmelde dig arrangementet her

Arrangementet er gratis for alle og man kan tilmelde sig indtil d. 11. Juni. Vær opmærksom på at der opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms) hvis du er tilmeldt men udebliver uden afbud.