D. 29. april 2024 inviterer produktionsklyngen MADE til innovationskonference. Bliv klogere på, hvordan avancerede materialer er afgørende for at skabe nye grønne materialestrømme, sikre ren energi, resiliens og konkurrencedygtighed.

Europa-Kommissionsformand, Ursula von der Leyen introducerede i september 2023 ”Advanced Materials for industrial leadership” som fokusindsats for de kommende år. Ved præsentationen var budskabet, at konkurrencedygtigheden inden for avancerede materialer skal boostes, da efterspørgslen på nye cirkulære materialestrømme og ren energi vokser markant i disse år.

Men hvad er de konkrete planer? Og hvordan kan danske virksomheder drage fordel af de nye strømninger? Det er temaet for innovationskonferencen, hvor blikket rettes mod fremtidens materialer i en verden af digitalisering og bæredygtighed.

Skræddersyet til de danske virksomheder

Denne konference er skabt specielt for virksomheder, som ønsker at ligge i front inden for innovation og robusthed af materialestrømme. Konferencens formål er at motivere og forsyne danske fremstillingsvirksomheder med de nødvendige værktøjer til at navigere i og drage fordel af digitale transformationer inden for materialesektoren, samtidig med at de styrker innovation, bæredygtighed og konkurrenceevne.

Deltagerne vil få mulighed for at høre om de nyeste fremskridt fra MADE demonstrationsprojekter og opnå indsigt i den seneste forskning fra danske universiteter samt større europæiske initiativer, såsom “the Advanced Materials 2030 initiative”.

Info

Tid: D. 29. april 2024, kl. 10:00 – 16:30

Sted: Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus

Pris: Gratis for MADE-medlemmer (1.700 kr. for ikke-medlemmer)

Læs mere og tilmeld dig konferencen her