Fremover skal der være én samlet indgang for virksomheder, der ønsker at udvikle sig og har brug for specialistviden og/eller finansiering til innovation.

For at skabe et endnu bedre og endnu mere sammenhængende erhvervsfremmesystem er Innovationsfonden og de syv GTS-institutter nu gået sammen om en fysisk tilstedeværelse i erhvervshusene.

Ved at tilknytte en medarbejder i hvert erhvervshus bliver Innovationsfonden og GTS-institutterne således lettere tilgængelige for virksomhederne. Dermed bliver det nemmere at rådgive de regionale virksomheder om mulighederne for finansiering og samarbejder om forskning og innovation.

Job som Innovation Officer

Som Innovation Officer træder du ind i en nyoprettet stilling, hvor du repræsenterer både Innovationsfonden og GTS-institutterne i Erhvervshuset. Din vigtigste opgave bliver at skabe relationer til og vejlede og informere virksomhederne om mulighederne hos GTS-institutterne og Innovationsfonden.

De nye medarbejdere bliver en del af erhvervshusenes knudepunktsfunktion i erhvervsfremmesystemet. Det indebærer bl.a., at medarbejderen har arbejdsplads i erhvervshuset og medvirker i møder/aktiviteter, paneler, virksomhedsbesøg mv.

Læs mere om de fem stillingsopslag

Vi søger Innovation Officers i fem af de seks erhvervshuse. (Stillingen i Erhvervshus Hovedstaden er allerede besat).

Du kan læse mere om og søge de forskellige stillinger på nedenstående links.

Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Sjælland

Du kan læse mere om det nye samarbejde her