GTS er partner i ”LOOP – Waste To Resources”, der samler førende eksperter, virksomheder, myndigheder og startups til to dage med messeudstilling, seminarer, inspiration og netværk på tværs af værdikæder, industrier og lande. Eventet finder sted d. 27. og 28. april 2022 i København.

Formålet med ”LOOP – Waste To Resources” er at sætte affald, ressourcer og cirkulær økonomi på dagsorden ved at skabe en platform på tværs af sektorer og væsentlige aktører på området og finde fælles løsninger.

Som partner står GTS for et eget konference-spor, som finder sted d. 27. april om formiddagen umiddelbart efter åbningen. Der arbejdes på et 3-4 timers arrangement i tidsrummet 9-13 så sæt allerede et kryds i kalenderen nu.

Arbejdstitlen for GTS-arrangementet er:

Hvorfor er det så svært at lykkes med cirkulær økonomi?
– hvordan kan vi løse udfordringer, der kræver samarbejde på tværs af sektorer og værdikæder?

Med arrangementet ønsker GTS at sætte fokus på de store udfordringer, som innovationssystemets aktører står overfor ift. at implementere samarbejdsmodeller, der leverer løsninger på store samfundsmæssige udfordringer. Mange modeller har været afprøvet igennem de sidste 10 år. ”Missionsdreven forskning og innovation” er blot seneste skud – men er det den eneste og den bedste? Det vil vi gerne sætte til debat.

Yderligere oplysninger

Det nærmere program er i gang med at blive udarbejdet og vil bl.a. blive omtalt på vores hjemmeside og i vores nyhedsbrev.

For yderligere oplysninger kontakt udviklingschef i GTS-foreningen, Lars Fremerey, på telefon 45162621.

Loopforum er åbent for alle, og vi håber at se dig!

Læs mere om LOOP her