Hvordan kan man anvende big data og maskinlæring til at skabe værdi og til at organisere data automatisk? Det vil blive drøftet på dette arrangement i regi af IoT og Wireless Klubben.

Fagmødet, som er arrangeret af FORCE Technology i samarbejde med innovationsnetværket InfinIT, vil blive afholdt over to omgange. En gang i Aarhus, en anden i Hørsholm. Her vil man henholdsvis d. 22. maj og d. 23. maj have mulighed for at deltage gratis og få en smagsprøve på nogle af IoT og Wireless Klubbens aktiviteter – hvis man ikke allerede kender til klubbens arbejde.

Faglige oplæg dagen igennem

Dagene vil byde på en række oplæg fra fageksperter, som vil behandle nogle af de udfordringer, virksomheder som oftest må overkomme når IoT-løsninger skal udrulles og opskaleres.

Blandt andet vil nogle af FORCE Technologys egne eksperter berøre udfordringerne i at designe holdbare IoT-løsninger samt hardwareudfordringerne som ofte vil præsentere sig.

Alexandra Instituttet vil også være repræsenteret ved både Jakob Langdal, som vil introducere, hvordan man skalerer software-akitektur, samt Rasmus Stig Hvingelby, som vil holde et oplæg om Maskinlæring og kunstig intelligens med tilhørende demonstration.

Virksomheden Kamstrup, som har succes med at benytte IoT i sine produkter, vil også fortælle om hvordan de i praksis håndterer de mange data deres vandmålere og skaber værdi for kunderne.

Du kan tilmelde dig arrangementet i Aarhus her eller arrangementet i Hørsholm her.