Arbejder du i en produktionsvirksomhed, og vil du gerne vide mere om nye innovative muligheder? Hos GTS-institutterne har du adgang til mere end 50 forskellige test- og udviklingsfaciliter, som du kan bruge til implementering af ny produktionsteknologi.

Hos Teknologisk Institut er der bl.a. opbygget en facilitet dedikeret til robotteknologi og automatisering, hvor robotteknologi bliver udviklet og overført til industrien og samfundet.

På Lindø værftet står FORCE Technology sammen med LORC bag en mekanisk testbænk til test af store komponenter og konstruktioner. Testbænkens størrelse og kapacitet muliggør test med realistisk kraftpåvirkning.

Både Teknologisk Institut og FORCE Technology tilbyder også unikke muligheder inden for 3D-print – bl.a. Danmarks eneste center for industriel 3D-print, samt metal 3D-print faciliteter til storskala.

Bioneer har udviklet og implementeret en lang række produktionsteknologier, som gør det muligt at producere alle slags proteiner i meget høj kvalitet. Bioneer har desuden etableret en højt specialiseret infrastruktur til oprensning af de producerede proteiner.

Hos DFM er der bl.a. adgang til faciliteter til kalibrering af kameraer, fiberoptiske instrumenter og akustiske transducere herunder mikrofoner, lydkalibratorer og øresimulatorer.

DHI tilbyder tests for bionedbrydelighed, toksicitet og bioakkumulering af kemiske stoffer og produkter i spildevand, ferskvand og havvand.

Du kan se og læse mere om de mange forskellige faciliteter, der tilbydes inden for produktion her

Foto: FORCE Technology