FORCE Technology kan nu tilbyde sikkerhedsmærkning til elektronikproducenter, som er obligatorisk i USA og Canada. Desuden er den et kvalitetsstempel af højeste karat for udstyr markedsført i Danmark og globalt.

FORCE Technology har indgået en formel aftale med det internationale mærkningsselskab MET Laboratories, så IECEE CB Scheme certificerede testrapporter fremover danner direkte grundlag for MET-mærkning, uden at produkterne skal testes igen eller fremsendes til MET Laboratories. Fabriksinspektionen, som foregår to gange årligt, foretages af de samme safety specialister, som producenterne kender fra testprojekterne hos FORCE Technology.

Konkret betyder det, at man med en IECEE CB Scheme certificeret rapport fra FORCE Technology kan få MET-mærkning inden for fem arbejdsdage fra MET Laboratories modtager rapporterne fra FORCE Technology. Det hele håndteres af FORCE Technology uden besvær for produktfabrikanten.

Hvad er MET-mærkning?

MET-mærkning er verdens ældste NRTL-mærke. NRTL, Nationally Recognized Testing Laboratories, er den nordamerikanske mærkningsordning for produkter til professionel anvendelse. Et NRTL-mærke er obligatorisk som bevis for, at produktet er sikkerhedsgodkendt i henhold til gældende lovgivning og standarder og kan sælges på det nordamerikanske marked.

Hvad er fordelene ved MET-mærkning?

Et NRTL-mærke er regulatorisk påkrævet for produkter i Nordamerika, når disse produkter skal anvendes til professionelle formål. Det vil sige, når produkter tages i brug af arbejdstagere, uanset hvor anvendelsen finder sted.

MET Laboratories arbejder hurtigt, når produktfabrikanterne kommer via FORCE Technology: Fem arbejdsdage fra FORCE Technology fremsender de IECEE CB Scheme certificerede rapporter, er mærket udstedt til fabrikanten. Produkterne bliver testet og godkendt hos FORCE Technology i Danmark, hvilket sparer producenterne for tid og besvær, fordi de undgår at skulle sende deres produkter til test i Nordamerika.

Du kan læse mere i den fulde artikel her

Foto: FORCE Technology