Opfinderrådgivningen fejrer i år 50 års fødselsdag med ualmindelige opfindelser fra almindelige borgere. Vil du gerne opleve nogle af de unikke opfindelser, som Hr. Hansen og Fru Jensen har bidraget med til det danske samfund? Så er muligheden der i forbindelse med årets folkemøde på Bornholm, hvor der bliver holdt fødselsdag med lagkage og gode historier.

Det er utroligt, hvad helt almindelige mennesker får af gode ideer. Nogle gør noget ved det og opfinder ting til deres hverdag, deres profession eller deres hobby.

Det er denne borgerinnovation som Opfinderrådgivningen er i verden for at løfte potentialet af. For hvis ikke nogen hjælper med at løfte opfindelserne videre fra køkkenbordet og ud i en kommerciel verden, bliver de typisk ikke til mere.

Ud over at se og høre om nogle af de mange spændende opfindelser igennem 50 år, så hør også om, hvordan trends og udfordringer i samfundet styrer retningen på folks opfindsomhed. Du har også mulighed for konkret at blive hørt om din gode idé.

Du kan også få et indblik i en ny effektevaluering, der bliver udgivet i 2023, men hvor dele af undersøgelser allerede bliver afsløret i forbindelse med folkemødet 2022.

Kig forbi, få et stykke kage og se hvilke produkter, der har haft succes og hør de store tal for skabt omsætning for de undersøgte opfindelser.

Sted: Folkemødet i Allinge på Bornholm, Tech på toppen, Ved folkemødehuset, F29
Dato og tidspunkt: Torsdag d. 16. juni kl. 13:00-14:00

Mød også Opfinderrådgivningen om lørdagen

Der er også mulighed for at møde et lille hold fra Opfinderrådgivningen lørdag d. 18. juni kl. 13:30-14:30.

Fakta

Opfinderrådgivningen er finansieret af en resultatkontrakt med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Opfinderrådgivningen blev senest evalueret i 2017 og 20 udvalgte opfindelser fulgt i 10 år viste sig at skabe omsætning for hele 3,3 mia. kr. om året.