Deltag ved indvielsen af MEGA loop fredag d. 12. maj. Indvielsen vil blive markeret med en åbningsceremoni med taler fra politiske og faglige aktører og et indblik i teknologien og historien bag MEGA loop.

Det nye MEGA loop bliver nu verdens største lukkede loop til kalibrering af industrielle flowmålere. Loopet ligger i Vejen i Jylland, og det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology. MEGA loop kan også håndtere kalibrering med brintblandinger, som er en væsentlig forudsætning for at være parat til at indgå i ambitionen om udbredelsen af Power-to-X i Danmark.

Udvidelsen tiltrækker internationale kunder og arbejdskraft til området. Samtidig er det en investering i fremtidens energiforsyning og forsyningssikkerhed ligesom loopet også bidrager til, at afregningen af energiforbruget bliver så præcis som muligt.

Fakta om det nye MEGA loop

  • MEGA loop er det største lukkede loop af sin art i verden.
  • Loopet kan kalibrere med et flow på op til 65.000 m3 i timen.
  • Anlægget kan kalibrere målerstørrelser fra 2″ til 60″. En 2″-måler har en diameter på 0,05 meter og en 60”-måler har en indvendig diameter på ca. 1,5 meter
  • MEGA loopet er over dobbelt så stort, som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology.
  • MEGA loop laver præcise kalibreringer, som sikrer, at flowmålere bliver kalibreret og ind- stillet til at måle og afregne flow, som fx naturgas, biogas og på længere sigt brintblandinger på op til 25 pct, så nøjagtigt som muligt.
  • Investeringen i udvidelsen af MEGA loop er FORCE Technologys hidtil største.

Info

Tidspunkt: Fredag d. 12. maj, kl. 14.30 – 17:00

Sted: FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen

Pris: Gratis deltagelse ved tilmelding

Læs mere om åbningen, og hvordan du tilmelder dig her