Hvis vi skal realisere de politiske ambitioner om en bæredygtig verden, skal vi gøre fremtiden cirkulær. Udfordringen er så stor, at ingen kan løse den alene. At få succes kræver samarbejde på tværs af sektorer og værdikæder. Hvordan det bedst sker, sætter GTS til debat på et seminar i forbindelse med eventet ”LOOP Waste to Resources”.

Kom og hør nogle af de bedste eksempler på, hvordan danske virksomheder samarbejder med GTS-institutter om at sætte fart på den cirkulære udvikling.

Hør uddannelses – og forskningsminister Jesper Petersen fortælle om, hvordan regeringen understøtter grøn innovation.

Mød Jaqueline Cramer, frontløber indenfor cirkulær økonomi, tidligere hollandsk miljømister og nuværende formand for Holland Circular hotspot, der med afsæt i internationale erfaringer vil give sit bud på hvordan Danmarks kan komme i front med omstillingen til en cirkulær økonomi

Vores konference foregår onsdag d. 27. april 2022, kl. 10.00-13.00 ifm. LOOP Forum – Waste to Resources, Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A 2450, København SV.

Du kan se programmet her

Deltagelse kræver tilmelding

For at deltage skal du tilmelde dig.

Det skal ske to steder.

En tilmelding direkte til GTS – som du finder her:

Cirkulær økonomi skal op i gear! (nemtilmeld.dk)

Og en tilmelding til selve LOOP eventet, som du finder her:

LOOP Waste to Resources (lyyti.fi)

Om LOOP

LOOP Waste to Resources er et nyt, fælles forum, der samler hele økosystemet omkring cirkulær økonomi, genbrug og genanvendelse af materialer, ressourcer og affald.

Den 27. – 28. april 2022 sætter LOOP Waste to Resources fokus på denne vigtige agenda og åbner dørene til en ny B2B-messe – et årligt neutralt mødested, hvor alle aktører på tværs af industrier, interesser og politiske agendaer, går sammen for at accelerere den cirkulære omstilling.

Læs mere om LOOP her